Karate Cursuri Initiere Copii

Clubul Karate Rapid accepta inscrieri pentru copii de varsta minima de 5 ani

Atunci cand doresti să-ti ajuti copilul să se pregăteasca pentru viata este necesar ca cei "7 ani de acasă” in care grija parinteasca completate de practicarea karate-ului.

De ce KARATE?
 Deoarece acest sport ajută la dezvoltarea armoniaosa a corpului si mintii.  Karate-ul te ajută să ai o anumita disciplină in viată , te ajută sa iei decizii rapide, să alegi calea cea mai bună de urmat pentru a invinge.
Cu totii dorim să reusim in viată, dar cei care practică acest sport au un atu in plus deoarece pe langă faptul ca se pot apara singuri karate-ul le modeleaza mintea si ii face să fie increzatori in fortele proprii si să nu se dea la o parte din fata niciunei provocari.

De ce  la Rapid ?
- Deorece aici este unul dintre primele locuri unde sa practicat karate dupa 1989 .
- Aici este un nucleu de sportivi care sub indrumarea antrenorilor sensei Mihalache ( Iorga) Mihaela 5 Dan Goju Ryu si antrenor Sulu Iuliana 2 Dan , au obtinut rezultate deosebite atat in competitiile interne dar mai ales in competitiile internationale respective in cele 2 mari federatii de profil in WKC cat si in WUKF.
- Programul de initiere al clubului se bucură de o atentie deosebită din partea antrenorilor, dispun de o sală bine amenajată si au la dispozitie materialele de care au nevoie pentru a se antrena..
- Antrenorii depun o muncă asidua pentru a inocula cunostintele necesare practicarii acestui sport si pentru a ajunge la inalta performantă.

Pe masură ce copilul se dezvoltă este indrumat să participle la competitii , acolo va lua contact cu alti sportivi si si va evalua niveleul la care a ajuns. In cazul in care aceste competitii se desfăsoara in alte localitati antrenorii sunt cei care vor fii conducatorii de grup si cei care vor avea grija ce copii.

O simplă cautare pe intrnet despre noi, despre rezultatele obtinute de sportivii sectiei Rapid Karate vă va dezvălui valoarea acestui club.
Acest club este respectat datorita sportivilor si antrenorilor , cei care au facut ca atatea generatii de sportivi să obtină o multitudine de medalii la Campionatele Europene si Mondiale

Performantele sportive la care pot ajunge participand la competitiile de karate le vor intari increderea, curajul, formandu-le un caracter puternic si pregatindi-i mai bine pentru viata.

Iata cateva din avantajele practicarii karate-ului:
  • elibereaza tensiunea psihica si fizica
  • dezvolta increderea in sine;
  • karate-ul inbunatateste capacitatea de concentrare si memoria;
  • creste respectul fata de alti si disciplina prin dezvotarea autocontrolului;.
  • dezvolta sistemul muscular si osos
  • dezvolta calitatile motrice: indemanare, viteza, forta, rezistenta;
  • dezvolta spiritul competitiv si dorinta de autodepasire;
  • consuma energia intr-un mod constructiv.
Copyright 2007 Clubul Karate Rapid Bucuresti. All rights reserved.