Istoricul Clubului de Karate Rapid Bucuresti

   Sectia Karate Rapid Bucuresti a fost infiintata in 1985 de catre antrenorul Iorga Daniel. In anul 1991 cu sprijinul Presedintelui Mihai Zaharia si a Vicepresedintelui Grigore Tarcoci a devenit sectie oficiala si a fost afiliata la Federatia Romana de Arte Martiale(FRAM) avand ca antrenori pe Iorga Daniel si Iorga Mihaela.
Intre anii 1997-2002 sectia a fost afiliata la Federatia Romana de Karate Modern FRKM iar din 2003 pana in prezent la Federatia Romana de Karate WKF.

   Stilul practicat la C.S Rapid este Goju-Ryu.

    In acesti ani, s-au remarcat prin performante deosebite , la individual si echipe urmatorii sportivi:Sandu Stefania, Tudorache Simona, Sorin Alexandru, Tamasi (Calin) Magdalena, Petrescu Alexandru, Sulu(Grosu) Iuliana, Tamasi Andrei, Slavu Mirela, Stoica Cristian, Stancu Valeriu. Cele 5 sportive au format "echipa de aur" a rapidului care timp de 10 ani consecutivi a fost neinvinsa.

    Toti sportivii mentionati mai sus au rezultate la campionatele europene si mondiale si sunt detinatori ai titlului de "Sportiv Emerit" acordat de Ministerul Tineretului si Sportului. Acesti sportivi au fost descoperiti si pregatiti de catre antrenorii: Iorga Daniel - 5 Dan, Antrenor Emerit si Iorga Mihaela -5 Dan, Antrenor Emerit, sustinuti de conducerea C.S. Rapid : Presedinte- Mihai Zaharia si Vicepresedinte: Vali Caciureac.


Copyright 2007 Clubul Karate Rapid Bucuresti. All rights reserved.